Sivasspor'dan Ankaragücü deplasmanında 4 gollü galibiyet

Süper Lig'in 24. haftasında Ankaragücü ile Sivasspor kozlarını paylaştı. 5 maçtır kazanamayan Sivasspor'un galibiyet hasreti başkent deplasmanında dindi. Kırmızı-Beyazlılar 2 as stoperinden yoksun çıktığı maçı 4-1 kazandı. Ankaragücü son 7 maçın 6'sını kaybetti.

Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta 5 mağlubiyet alan ve 18 puanla 20. sırada yer alan Ankaragücü, 5 maçtır galip gelemeyen Sivasspor'u ağırladı. Yiğidolar, her iki yarıda bulduğu gollerle başkent deplasmanından 1-4 galip ayrıldı.

İki as stoperi Caner Osmanpaşa ve Aaron Apindangoye'den sakatlıkları nedeniyle bu maçta faydalanamayan Kırmızı-Beyazlılar, sorun yaşamadı. Sivas'a puanı getiren golleri 11'de penaltıda Max Gradel, 48'de Nijeryalı forvet Olarenwaju Kayode, 69'da Erdoğan Yeşilyurt ve 86'd Mustapha Yatabare attı. Ev sahibinin tek golünü 66'da Ahmet Oğuz kendi kalesine attı.

5 maçlık galibiyet hasretine son veren Rıza Çalımbay'ın takımı puanını 28'e yükseltti Kırmızı-Beyazlılar 25. haftayı bay geçip ardından Kayserispor'u ağırlayacak.

Teknik direktör Musfafa Dağcı yönetimindeki Ankaragücü ise maça 5 önemli eksikle çıktı. Geçen hafta direkt rakibi BB Erzurumspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Ankaragücü'nde Pantsil ve Çekici cezaları; Kitsiou, Lukasik ve Attila Turan ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. 3 maçtır mağlup olan Ankaragücü 25. haftada Kayserispor'a konuk olacak.

Sivasspor'dan Ankaragücü deplasmanında 4 gollü galibiyet

''HER MAÇ FİNAL HAVASINDA''

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ankaragücü maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Çalımbay, "Arkadaşlarımıza güveniyorum. Bizim onlardan istediğimiz tek şey; kendinde olanları sahaya yansıtmaları. Başka bir düşüncemiz yok. Herkes rahat olsun, takımımız iyi bir yere gelecek. Ligde kolay bir maç yok. Herkes herkesi yenebilir. Her şeyin olabileceği bir lig yaşanıyor. Her maçı final havasında görüyoruz. Ankaragücü, kupa maçı ve Kayserispor maçı olsun hepsi bizim için final maçları. Biz yukarıya da aşağıya da yakınız. Kendimizin nerede olduğunu çok çok iyi biliyoruz ama insanların da bu takımın çok büyük şeylerden geçip buraya geldiğini bilmesi gerekiyor. Biz nasıl geçen sezon çok güzel şeyler yapmışsak inşallah bu sezonu da aynı şekilde bitireceğiz" dedi. 

Sivasspor'dan Ankaragücü deplasmanında 4 gollü galibiyet ile ilgili etiketler canlı izle canlı yayın link Ankaragücü Sivasspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.