Ankaragücü sezonun ilk galibiyetini Konyaspor'dan aldı

Ankaragücü Süper Lig'de sezonun ilk galibiyetini 12. haftada Konyaspor karşısında aldı. Başkent ekibi 78. dakikasına 2-3 geride girdiği maçı çevirerek 4-3 galip geldi. Sarı-Lacivertliler puanını 5 yaparken, Hatayspor maçını düşünmeye şimdiden başladı.

Süper Lig'in 12. haftasında Ankaragücü 2 kez geriye düştüğü maçya Konyaspor, 2-3 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puan sevincini yaşadı. Başkent ekibine Eryaman'daki gol düellosundan galibiyeti getiren golü 89'da penaltıdan Emre Güral kaydetti.

Başkent ekibi 15'te Saba Lobzhanidze'yle 1-0 öne geçti. Konyaspor kaptanı Uğur Demirok 29'da penaltıdan skorı eşitledi: Konuk ekip 38'de Dani Milosevic'in attığı golle soyunma odasına 1-2 önde girdi.

Sarı-Lacivertliler 48'de Norveçli golcüsü Torgeir Børven'le skoru yeniden eşitledi: 2-2. Yeşil-Beyazlılar 69'da Skubic'le bir kez daha öne geçti. Tesmil olmayan Ankaragücü 78'de Ganalı orta saha John Paintsil'in golüyle skoru 3-3'e getirdi. Maç bu sonuçla bitecek derken hakem Mete Kalkavan bir penaltı da Ankaragücü'ne çaldı. 89'da topun başına geçen Emre Güral, takımına altın değerinde bir 3 puan kazandırdı.

Ligin 10. maçında galibiyet yüzü görebilen Ankaragücü puanını 5'e yükselti. Sarı-Lacivertliler hafta içi erteleme maçında Hatayspor'u ağırlayacak. 13. haftada ise Gençlerbirliği-Ankaragücü derbisi oynanacak.

Son 4 maçında 9 puan toplayarak Ankara'ya gelen İsmail Kartal'ın takımı ise 15 puanda kaldı. Yeşil-Beyazlılar 13. haftada Sivasspor'u ağırlayacak.

Ankaragücü sezonun ilk galibiyetini Konyaspor'dan aldı ile ilgili etiketler Ankaragücü Konyaspor İsmail Kartal emre güral Torgeir Börven
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.