Ankaragücü Hatayspor maçı ertelendi mi? Neden yok?

Ankaragücü Hatayspor maçı ertelendi mi, 24 Ekim bugün neden yok? Süper Lig’de 6. hafta maçı olan Ankaragücü Hatayspor karşılaşması ile ilgili olarak TFF’den bir son dakika açıklaması geldi. Peki, Ankaragücü Hatayspor maçı ne zaman oynanacak? İşte detaylar…

Süper Lig’de 6. hafta maçları başlarken oynanması gereken Ankaragücü Hatayspor maçı ile ilgili TFF’den açıklama geldi. Karşılaşmayı takip eden futbolseverler Ankaragücü’nün kendi sahasında Eryaman’da oynayacağı Hatayspor maçının neden olmadığını şimdiden sorgulamaya başladılar. Peki, Ankaragücü Hatayspor maçı 24 Ekim bugün neden yok, ne zaman oynanacak?

ANKARAGÜCÜ HATAYSPOR MAÇI ERTELENDİ Mİ, NEDEN YOK?

TFF’den yapılan açıklamada Ankaragücü Hatayspor maçının Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelendiği ifade edildi. Geçtiğimiz hafta Hatayspor'da yaklaşık 10 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının hemen ardından bu haftada yeni bir test yapıldığı belirtildi.

Vaka sayısında herhangi bir değişiklik gözlenmemesi dolayısıyla Ankaragücü Hatayspor maçının ileriki haftalara ertelendiği ifade edildi. Hatayspor'un ligde Erzurumspor maçı sonrasında ertelenen bu maçla birlikte Ankaragücü maçının da ertelenmesi durumun ciddiyetini gözler önüne sermiş oldu.

 

Ankaragücü Hatayspor maçı ertelendi mi? Neden yok? ile ilgili etiketler Ankaragücü Hatayspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.