Ankaragücü evinde Göztepe'yi 3-0'la geçti

Kümede kalma savaşı veren Ankaragücü'ne bahar geldi... Göztepe'yi 3-0 mağlup eden başkentin Sarı-Lacivertli ekibi, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde 3'te 3 yaptı ve haftalar sonra küme düşme hattında yukarı çıktı.

Süper Lig'in 30. haftasında Göztepe'yi ağırlayan Ankaragücü, 3 puanı 3 golle aldı. Başkentin Sarı-Lacivertli ekibi bu kritik galibiyetle puanını 30 yaptı ve son 4 sıranın üzerine çıkmayı başardı.

Teknik direktörlüğe Hikmet Karaman'ı getirdikten sonra çıkışa geçen Ankaragücü, G.Saray ve deplasmandaki Fatih Karagümrük galibiyetlerinin ardından Göztepe'yi ağırladı. Eryaman Stadı'na 5 maçlık (4 galibiyet-1beraberlik) yenilmezlik serisiyle gelen İzmir ekibinin serisi sona erdi.

İlk yarıyı Norveçli golcüsü Torgeir Börven'in 28'de attığı golle 1-0 önde tamamlayan başkent ekibi, 61'de Börven'le farkı 2'ye çıkardı: 2-0. 28 yaşındaki santrfor bu sezon ligde 25 maçta 9 gole ulaştı. Tabelayı belirleyen gol ise 63'te Endri Çekici'den geldi. Son 2 golün asistini Yunan savunmacı Stelios Kitsiou yaptı.

Ankaragücü evinde Göztepe'yi 3-0'la geçti

3 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve 29 puana yükselen Ankaragücü, 31. haftada Trabzonspor deplasmanında mücadele edecek. 39 puanda kalan Ünal Karaman yöentimindeki Göztepe ise Sivasspor'u ağırlıyor.

Ankaragücü evinde Göztepe'yi 3-0'la geçti ile ilgili etiketler Ankaragücü Hikmet Karaman Torgeir Börven Stelios Kitsiou
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.