Ankaragücü Genel Kurulu'nda adı yanlış okunan AK Parti Ankara İl Başkanı salonu terk etti

Ankaragücü'nün Olağanüstü Genel Kurulu protokol krizine sahne oldu. Adı okunmayan ve daha sonra düzeltme yapılırken de ismi yanlış okunan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan salonu terk etti. Sosyal medya paylaşımında ise Özcan, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'ya sert sözlerle yüklendi.

MKE Ankaragücü'nün bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Faruk Koca, tek aday olarak girdiği seçimde 505 oyun 504'ünü alarak yeniden seçildi.

Ankaragücü Genel Kurulu'nda adı yanlış okunan AK Parti Ankara İl Başkanı salonu terk etti

ADI YANLIŞ OKUNUNCA SALONU TERK ETTİ

Medya Ankara'nın haberine göre; Genel Kurulda protokol isimlerinde yer alan isimlerden AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın ismi okunmadı. Sonrasında düzeltme yapılırken de ismi yanlış okundu. Bunun üzerine Hakan Han Özcan, salonu terk etti.

Ankaragücü Genel Kurulu'nda adı yanlış okunan AK Parti Ankara İl Başkanı salonu terk etti - Resim : 2

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Kongre sonrası sosyal medya hesaplarından açıklama yapan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Faruk Koca'ya sert sözlerle yüklendi.

Özcan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN İSMİNİ İFADE ETMEKTEN İMTİNA EDENLER...''

"Ankaragücü Olağanüstü Kongresinde Partimize ve Milletvekilerimize yönelik sergilenen nezaketsiz tutum ve saygı sınırlarını aşan tavrın öncelikle misafirperverlikle bağdaşmadığını ve böylesine köklü bir kulübe de asla yakışmadığını ifade ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini ifade etmekten imtina edenler Sn. Cumhurbaşkanımızın Ankara'ya katkılarına bir teşekkürü esirgeyenler bizlerin bulunduğu salonlarda ifadelerine tavırlarına dikkat etmelidirler.''

''ANKARAGÜCÜ BU KENTİN GURURUDUR VE KİMSENİN İPOTEĞİNDE DEĞİLDİR''

''Ankaragücü taraftarlarıyla büyük bir caimadır, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yönetiminin böylesine köklü bir çınarı yakışıksız tavırlarıyla yıpratmaya hakkı yoktur, kınıyor ve nezakete davet ediyorum. Son olarak Ankaragücü, bu kentin gururudur ve kimsenin ipoteğinde değildir. Biz birileri için değil, sevdamız olduğu için Ankaragücümüzün yanındayız. Kişiler gider, Ankaragücü kalır.''

Ankaragücü Genel Kurulu'nda adı yanlış okunan AK Parti Ankara İl Başkanı salonu terk etti - Resim : 3

Ankaragücü Genel Kurulu'nda adı yanlış okunan AK Parti Ankara İl Başkanı salonu terk etti ile ilgili etiketler Ankaragücü Ankaragücü Genel Kurulu AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.