18 koronavirüs vakası bulunan Ankaragücü, G.Saray maçına çıkacak

7 futbolcu, 4 sağlık personeli, 2 yardımcı hocası ve 5 çalışanı koronavirüs karantinasında bulunan Ankaragücü'nde bugün bir personelin daha testi pozitif çıkınca gözler Galatasaray maçına çevrildi. Kulüp başkanı Fatih Mert, her şeye rağmen İstanbul'a gelip maça çıkacaklarını söyledi.

MKE Ankaragücü'nde bugün bir personelin daha yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine gözler Galatasaray maçına çevrilmişti. Cumartesi günü Sarı-Kırmızılı takıma konuk olacak başkenti ekibinin maça çıkıp çıkamayacağı tartışılıyordu.

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, takımın son durumu hakkında bilgi verdi. A Spor yayınına katılan Mert, 

"Bugün test tekrar yapıldı. Bütün takıma, çalışanlara… Bunun sonucunda 1 personel hariç bütün personelde sonuçlar negatif çıktı. Onun haricinden 7 futbolcu, 4 sağlık ekibi, 2 yardımcı hoca ve 5 çalışanda durum pozitif. Son testlerin ardından maç oynanacak. Sahaya çıkmamak için toplam oyuncu sayısının 30'dan 14’e düşmesi gerekiyor. Bizde öyle bir durum yok. Bir futbolcumuz kendini çok kötü hissediyordu. Testi negatif çıktı. Onun da ciğerlerinden problem var. Toplam 8 futbolcumuzun başına geldi böyle bir şey... Ama çıkıp oynayacağız" ifadelerini kullandı.

18 koronavirüs vakası bulunan Ankaragücü, G.Saray maçına çıkacak

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de 7. haftasında 31 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı. Sağlık Bakanlığı ve TFF protokolleri gereği karantinada olan futbolcular, antrenmanda yer almadı. Sakatlığı bulunan Zvonimir Sarlija takımla çalışmalara başladı.

18 koronavirüs vakası bulunan Ankaragücü, G.Saray maçına çıkacak ile ilgili etiketler Ankaragücü Galatasaray Fatih Mert
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.