Ankaragücü ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı!

Süper Lig'de 8. hafta mücadelesinde Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca gol sesi çıkmayınca, mücadele 0-0 sona erdi.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 8. hafta maçında Ankaragücü, evinde Beşiktaş'ı konuk etti. 

Karşılaşma boyunca her iki ekibin de çabaları gol getirmeyince, mücadele başladığı skorla 0-0 sona erdi.

Ev sahibi ekipte kaptan Sedat, 76. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın önemli anları:

ANKARAGÜCÜ 0 - 0 BEŞİKTAŞ

89' Beşiktaş'tan bir net pozisyon daha! Savunma arkasına atılan topta hareketlenen Umut Nayir ceza sahasına girmeden sol ayağıyla vuruşunu yaptı fakat top yandan dışarı gitti.

86' Beşiktaş inanılmaz bir pozisyonu değerlendiremedi. Sağ taraftan ceza sahasına giren Güven topu içeri çevirdi. Korcan'ın iyi uzaklaştıramadığı top Diaby'nin önünde kaldı ancak onun vuruşunda Kulusic mutlak golü önlemeyi başardı.

76' KIRMIZI KART! Ankaragücü'nde Sedat Ağçay oyundan alınırken hakeme itirazlarından dolayı önce ikinci sarı kartı ardından kırmızı kartı görerek oyun dışı kaldı.

70' Ceza sahasında yaşanan karambolde top Ljajic'in önünde kaldı fakat onun vuruşunda savunma son anda araya girdi.

56' Sağ kanatta topla buluşan Lens kale sahasına tehlikeli bir orta gönderdi. Burak Yılmaz'ın hareketlendiği topa kaleci Korcan son anda dokundu.

53' Hızlı gelişen Ankaragücü atağında, sağ taraftan ceza sahasına giren Hasan sol ayağıyla şutunu attı ama top yandan dışarı gitti.

İkinci yarı başladı...

İlk yarının son düdüğü çaldı...

43' Beşiktaş gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına atılan pasta Burak Yılmaz topu Pazdan'dan söktü ve son çizgiden dışarı çevirdi fakat savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

28' Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Diaby rakiplerinden çok kolay sıyrıldı ve ceza sahasına girdi fakat uygun durumda yaptığı vuruş kaleci Korcan'dan döndü.

26' Pinto'nun pasıyla sol tarafta hareketlenen İlhan ceza yayı üzerindeki Hasan'ı topla buluşturdu. Hasan'ın yaptığı vuruşta top savunmaya da çarpıp direğin dibinden kornere gitti.

11' Sol kanatta topla buluşan Pinto kale sahasına tehlikeli bir orta yaptı ama ön direğe hareketlenen Orgill topa dokunamadı.

Ali Şansalan, ilk düdüğünü çaldı ve maç başladı...

İLK 11'LER:

Beşiktaş: Karius, Douglas, Vida, Necip, Caner, Elneny, Atiba, Lens, Diaby, Güven, Burak

Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Pinto, Kulusic, Pazdan, Moke, Sedat Ağçay, Hasan Kaya, İlhan Parlak, Faty, Orgill

 

Ankaragücü ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı! ile ilgili etiketler Süper Lig Ankaragücü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.