Ankara'daki Ulu Camii minaresinin yıkılma anı kamerada

Ankara, bütün gün kuvvetli yağış ve fırtınanın etkisi altındaydı. Fırtınada, Örnek Mahallesi'ndeki Ulu Camii'nin minaresi yıkıldı. Şans eseri olayda ölen veya yaralanan olmazken, yıkım anı cep telefonu ile kaydedildi.

Ankara'yı etkisi altına alan kuvvetli yağışlar sonucu, Altındağ Örnek mahallesi Ulu Cami'inin minaresi fırtınanın etkisiyle yıkıldi. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.

Minareye komşu binadaki 34 kişi tahliye edildi. Teknik ekipler tarafından cami civarındaki binaların kontrolü yapılırken, Ulu Camii'nin minaresinin yıkıldığı anlar cep telefonuna yansıdı.

Ankara Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada, "Altındağ Örnek mahallesi Ulu Camii'nin minaresi fırtınanın etkisiyle yıkılmış ve herhangi bir can kaybı, yaralanma meydana gelmemiştir. Minareye komşu binadaki 34 vatandaşımız tahliye edilmiş olup; teknik ekiplerimiz tarafından cami civarındaki binaların kontrolü yapılmaktadır." ifadelerini kullandı.

 

 

Ankara'daki Ulu Camii minaresinin yıkılma anı kamerada ile ilgili etiketler Ankara Fırtına sağanak Ulu Camii minare yıkıldı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.