Ankara'daki rap konserinde ortalık fena karıştı

Geçtiğimiz günlerde rap'çi Motive, Ankara'da konser verdi. Konserinde şarkı söylerken iki kişi bir anda arka taraftan sahneye fırlayıp dans etmeye başlayınca ortalık karıştı.

Motive'nin Ankara'da verdiği konserde sahneye atlayanların fanatik hayran olduğunu sanan güvenlik görevlileri, dans eden iki genci hırpalayarak, aşağıya indirmeye çalıştı. Ne olduğunu anlayamayan gençler, "Vurmayın biz sanatçıyız. Motive'nin arkadaşlarıyız" diye bağırsa da güvenlik oralı olmadı. Yaka paça aşağıya indirilmeye çalışan iki gencin imdadına sahnedeki Motive yetişti.

Ankara'daki rap konserinde ortalık fena karıştı

Ünlü rap'çi iki kişiyi güvenliğin elinden alıp "Onlar benim sanatçı arkadaşlarım" dedi.

Ankara'daki rap konserinde ortalık fena karıştı - Resim : 2

 

SAVAŞ ALANI GİBİ KAREOGRAFİ...

Günaydın'da yer alan habere göre; Bir başka olay da Çakal ve Reckol ismindeki rap'çilerin konserinde yaşandı. Konser sırasında arkada bulunan arkadaş grubu, sahneye atlayıp iki sanatçıya eşlik etti. Sahnede öyle bir görüntü vardı ki; oradan oraya birbirinden bağımsız atlayıp zıplayanlar, elinde mikrofon şarkıya eşlik edenler... Ortaya savaş alanı gibi bir koreografi çıktı. Konserde bulunan ve bu kültüre alışık olmayan birçok kişi 'Bunların hangisi şarkıcı?' , 'Aman Allah'ım ne oluyor?' gibi şaşkınlık ve panik yaşadı.

Ankara'daki rap konserinde ortalık fena karıştı ile ilgili etiketler Konser Ankara motive rap konseri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.