Ankara'da yarın okullar tatil mi? İşte 19 Ocak Ankara valiliği son dakika kar tatili

Öğrenciler 19 Ocak 2022 Çarşamba gününde Ankara'da yarın okullar tatil mi sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Sabah saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışının akşam saatlerinde daha yoğun hissedileceği kaydedildi. Peki ama 19 Ocak Ankara'da okullara kar tatili var mı? İşte, son dakika Ankara Valiliği son dakika kar tatili…

Meteoroloji’den gelen son dakika uyarılarının ardından Ankara’da 18 Ocak gününde kar yağışı başladı. Başta Batı Karadeniz bölgesi olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde yoğun kar yağışı beklenmektedir. Peki Ankara’da yarın okullar tatil olacak mı?

19 Ocak Ankara okullar tatil mi?

Ankara’da yarın 19 Ocak okullar tatil mi sorusu yeniden gündeme geldi. Başta yüksek kesimler olmak üzere Ankara’nın diğer tüm illerinde de akşam saatlerinden itibaren kar yağışının yoğun olarak hissedilmesi beklenmekte.

Ankara'da yarın okullar tatil mi? İşte 19 Ocak Ankara valiliği son dakika kar tatili

Ancak 19 Ocak 2022 tarihinde Ankara Valiliği son dakika kar tatili açıklaması henüz yapılmamıştır.

Ankara 19 Ocak okullara kar tatili haberi için takipte kalın.

Ankara'da yarın okullar tatil mi? İşte 19 Ocak Ankara valiliği son dakika kar tatili ile ilgili etiketler Ankara Kar tatili Ankara Valiliği okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.