Ankara'da tartıştığı arkadaşını sokak ortasında öldürdü!

Başkent'te sokak ortasında tartıştığı arkadaşı Berkay Kesen'i tabancayla başından vurarak öldürüp gözaltına alınan Berke Bilge A.'ın sorgusunda, "Bana silah çektiğini gördüm. Onu şeytana benzettim. Bu yüzden öldürdüm" ifadelerinde bulunduğu öğrenildi.

Korkunç olay, saat 09.30 sıralarında Çankaya ilçesindeki Aydınlar Mahallesi'nde meydana geldi.

Ankara'da tartıştığı arkadaşını sokak ortasında öldürdü!

Edinilen bilgiye göre, gece birlikte içki içen Berkay Kesen ile Berke Bilge A., cadde üzerinde ilerlerken henüz bilinmeyen sebeple tartışmaya başladı. Bu esnada belindeki silahı çıkaran Berke Bilge A., Kesen'i kafasından vurdu. Kanlar içinde kalan Berkay Kesen yere yığılırken, Berke Bilge A. olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Silah sesini duyan mahalle sakinlerinin haberi üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri gönderildi. İlk incelemelerde bulunan sağlık ekipleri, talihsiz adamın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan emniyet güçleri, etraftaki vatandaşların ifadeleri üzerine kaçan Berke Bilge A.'nın yakalanması için harekete geçti.

Ankara'da tartıştığı arkadaşını sokak ortasında öldürdü! - Resim : 2

'ŞEYTANA BENZETTİM, O YÜZDEN ÖLDÜRDÜM'

Bu esnada polis ekipleri, olay yerine yakın Dikmen Caddesi üzerinde bir kişinin tabancayla havaya ateş ettiği ihbarını aldı. Bunun üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri, havaya bir el ateş eden şahısı gözaltına aldı. Yapılan kontrolde, gözaltına alınan şahsın Ece Sokak'ta Berkay Kesen'i öldüren Berke Bilge A. olduğu belirlendi.

Polis merkezinde verdiği ilk ifadesinde Berkay Kesen ile arkadaş olduklarını belirten Aslan, "Ben kendimde değildim. Arkadaşımla alkol almıştık. Onu şeytana benzettim ve bana silah çektiğini gördüm. Bu yüzden onu öldürdüm" diye konuştuğu bildirildi.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Berke Bilge A., gerekli işlemler için emniyet merkezine götürüldü. Berkay Kesen'in cesedi ise emniyet güçlerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

DHA

Ankara'da tartıştığı arkadaşını sokak ortasında öldürdü! ile ilgili etiketler Ankara arkadaşını öldürdü şeytana benzettim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.