Ankara'da su kullanımına sınır geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından "Bayram seyahatleri sebebiyle Ankara'mızda nüfus azaldı. Park ve bahçe aboneliği olan vatandaşlarımızın su kullanımını 15 Ağustos'a kadar 15 metreküp ile sınırlandırıldı" açıklamasında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bayram seyahatleri sebebiyle Ankara'mızda nüfus azaldı. Buna rağmen hobi bahçeleri ve alt kotlardaki fazla su kullanımı, şehrimizin yüksek kesimlerinde basınç düşüklüklerinden kaynaklı su sorunu oluşturmaya başladı" dedi.

Ankara'da su kullanımına sınır geldi!

Alınan önlemler şöyle:

*Park ve bahçe aboneliği olan vatandaşlarımızın su kullanımını 15 Ağustos'a kadar 15 metreküp ile sınırlandırıldı

*Beyaz koyu onay işareti Belediyemize ait park ve bahçelerimizdeki sulama işlemini minimum seviyede tutulacak

Ankara'da su kullanımına sınır geldi! ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş bayram ankara büyükşehir belediye su kullanımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.