Ankara'da skandal görüntüler! Öğretmen ders anlatırken sigara içti

Sosyal medyaya düşen skandal bir görüntüde, bir öğrencinin, öğretmeninin ders anlatmakta olduğu esnada sınıfta sigara içtiği görüldü. Söz konusu görüntülere tepkiler çığ gibi büyürken, vatandaşlar “Okulların en büyük sorunu disiplinsizliktir.” yorumunda bulundu.

Ankara’daki bir lisede çekildiği öne sürülen görüntülerde, büyük bir skandal yaşandığı görüldü.

Sosyal medyada dolaşıma giren videoda, bir öğretmenin ders anlattığı sırada pencere kenarında oturan bir öğrencinin sigara içtiği ve sınıfın gürültüden yıkıldığı anlara ilişkin görüntüler paylaşıldı.

Görüntülere tepkiler çığ gibi büyürken, okulların en büyük sorununun “disiplinsizlik” olduğunu dile getiren vatandaşlar, sosyal medya hesabı üzerinden Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ı göreve çağırdı.

Twitter’ı aktif kullanan Akpınar’ın ise henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadığı görüldü.

Ankara'da skandal görüntüler! Öğretmen ders anlatırken sigara içti ile ilgili etiketler Ankara sigara Öğrenci Öğretmen sınıf ders skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.