Ankara'da skandal görüntüler: Mazgalları temizlemek yerine üzerine beton dökmüşler!

Ankara'da yaşanan sel felaketi ve can kayıplarının ardından skandal bir detay ortaya çıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan mazgalların birçoğunun bakımını yapmazken, birçok mazgalı ise üzerine beton dökerek kapatmış.

Ankara'da yaşanan sel fekaleti sonrasında bölgede birçok ev ve iş yeri sular altında kalmıştı. Aralıklarla yaşana felakette toplamda 7 kişi hayatını kaybetti.

Ankara'dan acı haber son olarak evinin bodrum katında hayatını kaybeden 21 yaşındaki genç kızdan gelmişti. 

Vatandaşların mağduriyeti her geçen gün artarken, Ankara'daki mazgalların Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kapatılması ise tepki çekti.

Sosyal medyaya düşen bir videoda, mazgalların bakımının yapılmadığı hatta üzerine beton döküldüğü görüldü. Bölgede yaşanan sel felaketiyle ilgili hala hiç bir önlem alınmazken Mansur Yavaş'ın sessizliği ise tepki çekti.

 

Ankara'da skandal görüntüler: Mazgalları temizlemek yerine üzerine beton dökmüşler! ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ankara Sel (Doğa olayı) mazgal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.