Ankara'da silah kazası: Bir asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı, silah kazası sonucu Ankara Şereflikoçhisar'da bir askerin şehit olduğunu bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, şehit askerin hastaneye yaralı olarak kaldırıldığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Ankara'da bir askerin silah kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 28 Aralık'ta Şereflikoçhisar'da meydana gelen silah kazası sonucu bir askerin yaralandığı, sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Ankara'da silah kazası: Bir asker şehit ile ilgili etiketler Ankara asker Şehit silah kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.