Ankara'da selden mağdur olanlara Mansur Yavaş'tan tepki çeken yanıt: Valiliğe iletin

Ankara'da etkili olan sel sonrası yardım talep eden vatandaşlara Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın sözleri tepki çekti. Yavaş, “Valiliğe iletin. Biraz da başkası elini taşın altına koysun" dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dün için sarı uyarı yaptığı iller arasında yer alan Ankara’da akşam saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Özellikle Keçiören, Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

Sürücüler suyla kaplanan yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Bazı araçlar suda sürüklendi. Bazı bölgelerde araçlar yolda kalarak suya gömüldü. Suda sürüklenen bir motosiklet ise çevredeki bazı kişilerin çabası ile son anda kurtarıldı. Selde evini su basan 20 yaşındaki Busenur Doğanay, hayatını kaybetti.

MANSUR YAVAŞ'IN O SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Selden etkilenen yerlerde incelemeler yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın sözleri büyük tepki çekti. Yavaş, sosyal medyada gündem olan görüntülerde yardım talep eden mağdurlara "Valiliğe gidin, ATO'ya gidin, her yere dilekçe yazın" dedi.

Ankara'da selden mağdur olanlara Mansur Yavaş'tan tepki çeken yanıt: Valiliğe iletin ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ankara Sel (Doğa olayı) ATO valilik dilekçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.