Anneanne ve torununa dehşeti yaşattı

Ankara'da başıboş gezen bir pitbull cinsi köpek markete giden bir anneanne ve torununun kabusu oldu. Yaşlı kadının arkasından yanında bulunan torununa saldıran köpek uzun süre çocuğu bırakmadı. Bacağından ısırdığı minik çocuğu kurtarmak için feryat eden anneannenin yardımına çevredekiler koştu ancak köpek 1.5 dakika çocuğun ısırdığı bacağını bırakmadı. Anneanne ve torununu yere düşüren köpeğe çevredekiler sopalarla müdahale etti.

Daha sonra markete de girmeye çalışan köpek büyük korku yaşattı, bir market çalışanı korkudan sepet üzerine çıktı pitbull, daha sonra uzaklaştırıldı.

Yaralı minik kız saldırının ardından hastaneye kaldırıldı, sağ bacağında derin diş izleri, kas yırtılması, doku zedelenmesi ve vücudunun çeşitli yerlerinde de yaralar tespit edildi. Ameliyata alınan minik kızın tedavisi sürüyor.

Olayın ardından markete gelen çocuğun babası, "Tasması var köpeğin sahibi de var; ama henüz tespit edilemedi. Emniyet güçleri köpeği buldu, inşallah sahibini de bulacaklar. Saklandığını düşünüyoruz. Belediyeler de zamanında önlem alabilirdi. Çocuğum ölmüş olabilirdi. Başka birinin başına bir şey gelmesin diye ben bu mücadeleyi vereceğim." diye konuştu.

(DHA)

Anneanne ve torununa dehşeti yaşattı ile ilgili etiketler Saldırı Ankara pitbull anneanne yaralı ısırma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.