Ankara'da panik anları! Çatıda kurtarılmayı beklediler...

Ankara Altındağ'da 2 katlı binada çıkan yangında çatıya çıkan 2'si çocuk 4 kişi, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Yangın, sabah saatlerinde Altındağ'da 2 katlı binanın çatı katı ile birleştirilen üst katında Afganistan uyruklu 9 kişilik ailenin yaşadığı evde çıktı. Mutfak bölümünde başlayan yangın, çatı katına sıçrayarak büyüdü.

Alevler, ikinci katı ve çatıyı sararken, duman da tüm binayı kapladı. Yanan evde oturanlardan 2 kişi, 2 çocuğu kucaklarına alarak çatıya çıktı. 4 kişi, çatıda kurtarılmayı bekledi. Büyüyen alevler nedeniyle kucaklarındaki çocuklarla çatının kenarına kadar gelen 2 kişi, büyük panik yaşadı.

ÇATIDAN KURTARILDILAR

Mahallede de paniğe neden olan yangında 4 kişi, itfaiyenin merdivenli aracıyla çatıdan alınarak kurtarıldı. Yangın, itfaiyenin çalışmasıyla söndürülürken, ölen ve yaralanan olmadı.

DHA

Ankara'da panik anları! Çatıda kurtarılmayı beklediler... ile ilgili etiketler Yangın Ankara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.