Ankara'da otobüste yer verme kavgası

Ankara'da, içerisinde çok sayıda yolcunun bulunduğu belediye otobüsünde, vatandaşlar arasında yer vermeme kavgası çıktı. Kameralara da yansıyan olayda bir kişinin, otobüsten zorla indirildiği görüldü.

Olay, akşam saatlerinde Kızılay-Çubuk seferini yapan belediye otobüsünde meydana geldi. Otobüse yeni binen yolculardan biri, iddiaya göre başka bir vatandaşın oturduğu yerden kalkmasını istedi.

Oturduğu yerden kalkmak istemeyen yolcu ile diğer kişi arasında kavga çıktı. Bunun üzerine otobüs sürücüsü, durakta durarak, kavga eden yolcuların otobüsten inmesini bekledi. Yaşanan arbede anlarını da otobüsteki diğer vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Kameralara da yansıyan olayda, boğazı sıkılan bir yolcuotobüsten indirildi. Otobüs sürücüsü, tartışmanın bitmesiyle seferine devam etti.

Ankara'da otobüste yer verme kavgası ile ilgili etiketler Ankara Otobüs Kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.