Ankara'da öfkeli koca eşini yere yatırıp darbetti

Türkiye Samsun'da eski eşine şiddet uygulayan kocaya öfke yağdırırken, bu kez benzer manzara başkent Ankara'da yaşandı. Mamak ilçesinde kaydedilen görüntülerde öfkeli koca tartıştığı eşini yere yatırıp döverken görülüyor. Vatandaşların güçlükle engel olduğu koca ile eşi olay yerinden ayrılması, kadının da şikayetçi olmaması nedeniyle polisin herhangi bir işlem yapamadığı öğrenildi.

Türkiye iki gündür Samsun'da yaşayan E.M. adlı kadının 5 yaşındaki kızının gözü önünde eski eşi tarafından yere yatırılıp öldüresiye dövülmesini konuşuyor.

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kadın E.M.'ye benzer şekilde eşi tarafından sokak ortasında darbedildi.

Pazar günü öğle saatlerinde Abidinpaşa Mahallesi'nde meydana geldiği belirtilen olayda karı-koca oldukları öğrenilen çift, sokak ortasında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Ankara'da öfkeli koca eşini yere yatırıp darbetti

Bu sırada sinir krizi geçirdiği öne sürülen koca, eşini boğazından tutup yere yatırarak yumruk atmaya başladı. O anlar cep telefonu ile görüntülenirken, vatandaşlar müdahale ederek ismi öğrenilemeyen kocaya engel olmaya çalıştı. 

Ankara'da öfkeli koca eşini yere yatırıp darbetti - Resim : 2

Ancak vatandaşların müdahalesine rağmen öfkeli adam eşine vurmaya devam etti.

Eşini darbeden koca vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Ankara'da öfkeli koca eşini yere yatırıp darbetti - Resim : 3

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis kadın ve kocası bölgeden ayrıldığı için hiçbir işlem yapamadı. Kocasının darp ettiği kadının şikayetçi olmak için polis merkezine de gitmediği bildirildi. 

Ankara'da öfkeli koca eşini yere yatırıp darbetti ile ilgili etiketler Ankara kadına şiddet Mamak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.