Ankara'da neden elektrik yok? 2 Ağustos Ankara elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek?

Başta Ankara olmak üzere bazı ilçelerinde 2 Ağustos 2021 Pazartesi gününde elektrik kesintileri yaşanıyor. Türkiye’nin pek çok bölgesinde neden elektrik yok sorusuna yanıt aranırken Ankara’da yaşayan vatandaşlarda elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. İşte sorunun yanıtı…

Ankara başta olmak üzere 2 Ağustos 2021 Pazartesi gününde Türkiye’nin pek çok bölgesinde elektrik kesintileri yaşanıyor. TEİAŞ tarafından son yapılan açıklamada elektriklerinin kesintilerinin neden yaşandığına dair kamuoyuna bazı bilgiler de aktarıldı.

2 Ağustos Ankara Elektrik Kesintisi

Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin pek çok bölgesinde yaşanan elektrik kesintisinin nedeninin iletişim hatlarından kaynaklandığı aktarıldı. Arızaya müdahale edilmekte olup en kısa sürede onarım sağlanacağı belirtildi.

Kesintiye üretim-tüketim dengesizliği nedeniyle gidilmiş olabileceği belirtildi. Tüm illerde bir saat dönüşümlü olarak elektrik kesintileri yapılacağı kaydedildi. Üretim-tüketim dengesindeki sıkıntı nedeniyle yapılacak kesintilerin iki gün süreceği ifade edildi.

Ankara'da neden elektrik yok? 2 Ağustos Ankara elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek?

İstanbul Elektrik Kesintisi

Arnavutköy, Avcılar, Bagcilar, Bahcelievler, Basaksehir, Bayrampasa, Besiktas, Beylikdüzü, Beyoglu, Büyükcekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Gaziosmanpasa, Güngören, Kagithane, Kücükcekmece, Sariyer, Sultangazi, Sisli, Zeytinburnu ilçelerinde genel elektrik kesintisi yaşanıyor. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre kesintilerin 1 saat içerisinde sona ermesi bekleniyor.

Ankara'da neden elektrik yok? 2 Ağustos Ankara elektrikler ne zaman, saat kaçta gelecek? ile ilgili etiketler Ankara elektrik kesintisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.