Ankara'da merak konusu oldu: Kılıçdaroğlu, grup toplantısına damga vuran sözleri kime söyledi?

Dün CHP grup toplantısında ''Bütün yol arkadaşlarıma sesleniyorum. Ya bana katılın ya şimdi, şu anda yolumdan çekilin” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yeni bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun dünkü sözlerini kimse söylediği ise merak konusu oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalar ile çok konuşuldu...

Kürsüye çıktığında konuşmasını kenara bırakan Kemal Kılıçdaroğlu, genelde bir saat süren grup toplantısını 13 dakikada tamamlayarak “Bütün yol arkadaşlarıma sesleniyorum. Ya bana katılın ya şimdi, şu anda yolumdan çekilin” dedi.

SİTEMLİ SÖZLERİ KİME SÖYLEDİ?

Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri Ankara kulislerinde merak uyandırdı. Konuşmasında isim vermeyen CHP liderinin o sitemli sözleri kime söylediği Ankara'da merak konusu oldu.

'BUNU SESLENDİRMEK ZORUNDAYIM'

Bugün Engelliler Çalıştayı'na katılan Kılıçdaroğlu, dün söylediği sözlerle ilgili açıklama yaptı. CHP lideri, “Arkadaşlar Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları siz de biliyorsunuz ben de biliyorum. Adalet yok. Hukuk yok. Demokrasi yok. Anayasa ayaklar altında. Bu ülkede herkes perişan halde ama sarayın sesi bile çıkmıyor. Ülke neredeyse sahipsiz durumda. Ben bu ülkeyi seven bu ülke için çaba harcayan, bayrağımızın özgürce dalgalanmasını isteyen vatanına bağlı bütün kesimleri yol arkadaşım olarak kabul ettim ve onlara çağrı yaptım. ‘Bizim vatanını satanlarla kavga etmemiz lazım’ dedim. Bu laf doğru. Ben bunu seslendirmek zorundayım” dedi.

 

Ankara'da merak konusu oldu: Kılıçdaroğlu, grup toplantısına damga vuran sözleri kime söyledi? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Ankara kulis
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.