Ankara'da kar kaosu: Yollar kapandı, sürücüler yürüyerek evlerine gitti!

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun kar yağışı etkisini yitirirken, şimdi de Ankara'da kar yağışı hayatı felç etti. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece saatlerinde etkisini iyice arttırdı. Sürücüler, yoğun kar yağışında zor anlar yaşarken, kayganlaşan yolda maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

Ankara'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde başladı.

Gece saatlerine doğru etkisini arttıran kar yağışı, sürücülere zor anlar yaşattı. Kar yağışının yoğunluğuyla görüş mesafesi kısaldı.

BİR BUÇUK SAAT YÜRÜYEREK EVLERİNE GİTMEK ZORUNDA KALDILAR

Vatandaşlar, kar yağışının aniden bastırmasıyla kapanan yollarda zorluk yaşadı. Bazı sürücüler ise yolda kalmamak için araçlarını ana arterlere park ederek evlerine yürüyerek gitti. Cemal Aytekin, kar yağışından dolayı aracını Kızılay'a park ettiğini belirterek, "Anlık bastıran durumdan kaynaklı biz de aracımızı Kızılay'a bıraktık. Maalesef böyle bir durum oldu, biz de yürüyerek geldik buraya. Ortalama bir, bir buçuk saattir yürüyerek geldik. Bir de kış lastiğimiz vardı ancak mevcut şartlardan dolayı aracı bırakıp geldik çünkü rampa yukarı çıkıyoruz" dedi.

 

TUZLAMA ARACI DEVRİLDİ, KAR KÜREME ARACININ KÜREĞİ ARAÇTAN KOPTU

Kar yağışı nedeniyle bazı yerlerde maddi hasarlı kazalar meydana gelirken, yolların boş olmasını fırsat bilen bazı sürücüler ise araçlarıyla kar üzerinde dirift yaptı. Mamak'ta tuzlama aracı devrilirken, Keçiören'de ise kar küreme aracının küreği araçtan ayrıldı.

 

 

Ankara'da kar kaosu: Yollar kapandı, sürücüler yürüyerek evlerine gitti! ile ilgili etiketler Ankara kar hava durumu Araç hava Sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.