Ankara'da kar hayatı felç etti, Yavaş özür diledi

Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı zaman zaman tipiye döndü. Başkent, beyaza bürünürken, ulaşımda yaşanan aksamalar isyan ettirdi. Vatandaşlar, gerekli önlemi almayan belediyeye sosyal medyadan tepki gösterdi. Bu gelişmeler üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş vatandaşlardan özür diledi.

Yaklaşık bir haftadır soğuk havanın etkili olduğu Ankara'ya yılın ilk karı sabah saatlerinde yağdı. Özellikle şehrin Çankaya ve Keçiören gibi yüksek ilçelerinde kar yağışı etkili oldu.

ARAÇLAR KAYDI

Kar yağışı nedeniyle sokaklar beyaza bürünürken sabah işleri için evlerinden çıkan sürücüler zor anlar yaşadı.

Ankara'da kar hayatı felç etti, Yavaş özür diledi

ULAŞIM AKSADI

Kar yağışı nedeniyle ana arterler ve özellikle Eskişehir yolunda da ulaşım durma noktasına geldi. Polis ekipleri trafiğin yoğun olduğu bölgelerde sürücüleri yönlendirerek ulaşımı rahatlatmaya çalıştı.

Ankara'da kar hayatı felç etti, Yavaş özür diledi - Resim : 2

BELEDİYEYE TEPKİ

Yağışa hazırlıksız yakalanan Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin birçok yerde tuzlama çalışması yapmaması tepkilere neden oldu.

Vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan 'UyumaAnkaraBüyükşehir' etiketi altında dile getirirken, Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin bu paylaşımları retweet ettiği görüldü.


YAVAŞ ÖZÜR DİLEDİ

Tüm bu gelişmelerin ardından Yavaş, sosyal medya hesabından bir özür metni yayınladı.

Yavaş'ın paylaşımı şöyle;

Ankara'da kar hayatı felç etti, Yavaş özür diledi ile ilgili etiketler Ankara kar Belediye
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.