Eşini öldürdü, üvey oğlunu iple bağlayarak kaçtı! Cezası belli oldu!

Ankara'da doktor eşini aralarında çıkan tartışmadan dolayı bıçakla yaralayan ve ölümüne sebep olan Mehmet Erdoğan'a 'ağırlaştırılmış müeebbet' verildi. Üvey oğlunu ise alıkoyan Erdoğan, 25 yıl hapis cezası aldı.

Esra Katılmış
Esra Katılmış

Ankara'da aralarında çıkan tartışmada doktor eşi Zeynep Erdoğan'ı bıçakla yaralayan ve ölümüne sebep olan Mehmet Erdoğan ''eşi kasten öldürme'' suçundan  'ağırlaştırılmış müeebbet' cezasına çarptırıldı. Zeynep Erdoğan'ın 16 yaşındaki oğlunu iple bağlayarak kaçan Erdoğan'a "öldürmeye teşebbüsten" 15 yıl, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ise 10 yıl hapis cezası verildi.

''PİŞMANIM,TAHLİYEMİ TALEP EDİYORUM''

Sanık Erdoğan, öldürme kastıyla hareket etmediğini savunarak, beraat talebinde bulundu.Erdoğan pişmanlığını şu ifadelerle dile getirdi: "Çok pişmanım. Eşimi öldürmek istemedim. Annesini o halde görmesin diye çocuğu alt kata indirdim. Öldürmek gibi niyetim yoktu." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Tahliyemi talep ediyorum." dedi.

Sanık hakkında haksız tahrik ve takdiri indirimi uygulanmadı.Mahkeme Erdoğan'ın tutukluluk halinin devamını kararlaştırdı.

Eşini öldürdü, üvey oğlunu iple bağlayarak kaçtı! Cezası belli oldu! ile ilgili etiketler Ankara doktor Zeynep Erdoğan kasten öldürme ağırlaştırılmış müebbet
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.