Ankara’da DEAŞ operasyonu: 8 gözaltı

Ankara'da polisin düzenlediği operasyonda, DEAŞ terör örgütü içinde faaliyette bulundukları tespit edilen Irak uyruklu 8 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan ve geçmiş dönemlerde DEAŞ silahlı terör örgütü içinde faaliyette bulundukları tespit edilen Irak uyruklu 10 şüpheliye yönelik operasyon düzenledi.

Şafak vakti düzenlenen operasyonda, 8 yabancı uyruklu gözaltına alındı. 2 şüphelinin yakalanması için de çalışma başlatıldı. Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

Ankara’da DEAŞ operasyonu: 8 gözaltı ile ilgili etiketler DEAŞ Ankara Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi deaş operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.