Ankara’da Buz Lazer Epilasyon Dönemi

Buz Lazer ülkemizin tüm şehirlerinde olduğu gibi başkent Ankara’da da yoğun ilgi görüyor. Ankara Lazer Epilasyon merkezleri arasında Buz Lazer merkezlerine talep oldukça fazla.

Yenilikçi teknolojiler ile donatılmış Buz Lazer, Lazer Epilasyon Ankara dendiği zaman ilk akla gelen isim.

Buz Lazer Epilasyona Yoğun İlgi

Buz Lazer, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahip güvenli bir sistem. Hakkında birçok klinik çalışma bulunuyor ve bu çalışmalarla etkili ve güvenli olduğunu kanıtlamış durumda. Lazer epilasyondan beklenenin ötesinde avantajlara sahip Buz Lazer, ağrısız olması ile adından bir hayli söz ettiriyor. Lazer epilasyonda hissedilen ısı kişinin ağrı duymasına neden oluyor. Buz Lazer, konforlu bir lazer epilasyonun öncelikle ağrısız olması gerektiği düşüncesiyle geliştirilmiş. Bu amaçla yenilikçi teknolojilerden yararlanılmış.

Buz Lazer gelişmiş bir soğutma sistemine sahip. Ice Teknolojisi ile cilt uygulama esnasında -3 dereceye kadar soğutuluyor. Lazer ısısının yerine buz gibi soğuk bir his, cildi ferahlatıyor. Soğutma, tedavi başlığının safir ucundan yapılıyor. Bu uç, cilt ile temas ettiğinde buz gibi soğuk olduğu için cilt serinliyor, rahatlıyor. Böylece lazer epilasyon ağrısız ve acısız bir şekilde tamamlanıyor.

Buz Lazer, ütüleme epilasyon yönteminin mucidi firma tarafından geliştirilmiş bir sistem. SHR (Super Hair Removal) adı verilen uygulama tekniği ile cilt yüzeyi korunuyor.  Bu yöntemde kıllar kademeli olarak ısıtıldığı için cilt yüzeyinde yanık riski de ortadan kalkıyor. Ağrısız, acısız ve yan etkisiz bir lazer epilasyon ayrıcalığı için Buz Lazer epilasyondan yararlananların sayısı da her geçen gün artıyor.

Tüm Cilt ve Kıl Tipleri İçin Buz Lazer

Soprano Ice serisi cihazları Türkiye distribütörü Buz Lazer adı altında lanse ediyor. Buz Lazer, marka tescili alınmış patentli bir marka. Buz Lazer serisinin ilk cihazı Soprano Ice, gelişimine 3 dalga boylu Soprano Ice Platinum ile devam etti. Serinin son üyesi Soprano Titanium ise büyük tedavi başlığı ile seans sürelerini yarı yarıya kısaltıyor. Hem Soprano Ice Platinum hem de Soprano Titanium Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG olmak üzere 3 dalga boyuna sahipler. Bu 3 dalga boyunun avantajı, tüm cilt ve kıl tiplerinde etkili ve güvenli bir lazer epilasyonu mümkün kılıyor. Kılın tüm anatomik yapıları hedeflenebiliyor ve farklı derinliklerdeki kıl köklerine ulaşmak mümkün olabiliyor. Bu sayede Buz Lazer ile ince kıllarda da etkili sonuçlar elde ediliyor.

 Ankara’da Buz Lazer Epilasyon Dönemi

Buz Lazer kullandığı patentli teknolojiler ve 3 dalga boyunun sağladığı avantaj ile bronz tenlerde de güvenle uygulanabiliyor. Aktif güneşe çıktıktan sadece 1 hafta sonra Buz Lazer epilasyon yapılabiliyor. Bronz tende lazer epilasyon için cilt renginin açılmasını beklemeye gerek kalmıyor, yaz aylarında yanık ve leke riski olmadan lazer epilasyon mümkün oluyor.

Kadınlar kadar artık erkeklerin de lazer epilasyondan yararlandığını biliyoruz. Buz Lazer ağrısız ve konforlu olması ile erkekler tarafından da yoğun ilgi görüyor. Kulak ve burun içi gibi erişilmesi güç alanlar için özel bir yüz ucuna sahip Buz Lazer, bu alanların lazer epilasyonu için de çözüm sunuyor. Bu uçtan sakal ve kaş şekillendirmek amacıyla da yararlanılıyor.

Patentli teknolojileri ve yenilikçi özellikleri ile kusursuz bir lazer epilasyonu hedefleyen Buz Lazer, Ankara’nın en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olarak zirveye oturmuş durumda.

Ankara’da Buz Lazer Epilasyon Dönemi ile ilgili etiketler Ankara buz lazer Epilasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.