Ankara'da berber dükkanında kanlı infaz

Ankara'da berber dükkanında başlayan tartışma kanlı bitti. Tıraş olan kardeşlerin yanına gelen bir kişi kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan kardeşlerden birisi hayatını kaybetti. Polis olay yerinden kaçan cinayet zanlısını arıyor.

Olay, saat 18.00 sıralarında Keçiören ilçesi Osmangazi Mahallesi Baştuğ Sokak'taki bir berber dükkanında meydana geldi. Berberde tıraş olan Fırat Ö. ve kardeşi Ahmet Ö. ile yanlarına gelen Emrah K. arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Emrah K., yanında bulunan tabanca ile 2 kardeşe ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 kardeş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Ö. yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, Fırat Ö.'nün tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi Emrah K.'nın yakalanması için çalışma başlatırken, olay hakkında soruşturma sürüyor.

Ankara'da berber dükkanında kanlı infaz ile ilgili etiketler Ankara cinayet silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.