Ankara'da AK Parti ve MHP'nin oyuyla esnafa büyük destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi koronavirüs önlemleri kapsamında olağanüstü toplandı. Toplantıdan AK Parti ve MHP'nin ortak oylarıyla esnafa 100 milyonluk kredi verilmesi kararı çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan vekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Ankaralıya her türlü yardım helal olsun, itfaiye için de 40 milyon istediler biz 50 milyon verdik" diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi cuma günü Kovid-19 konulu olağanüstü toplandı. Toplantıda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yapılan ve yapılacak çalışmalarla esnafa verilecek destek ele alındı. AK Parti ve MHP Grubu Ankaralı esnafa ve dar gelirliye yardım için 100 milyon lira krediye onay verdi.

ANKARALI ESNAFA 100 MİLYONLUK DESTEK

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ve MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan'ın geçen ay olağanüstü toplantı için Belediye Başkanlığına verdiği dilekçe kabul edilmişti. Bugün yapılan olağanüstü meclis toplantısında ise AK Parti ve MHP Grubunun oylarıyla esnafa 100 milyonluk destek talebi kabul edildi. Toplantıda ayrıca itfaiye alt yapısının eski olması, can ve mal kaybının önüne geçilememesi nedeniyle bu kuruma 50 milyonluk ilave bir kaynak verilmesi kararlaştırıldı.

ANKARALIYA HER TÜRLÜ YARDIM HELAL OLSUN

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse "Ankaralıya her türlü yardım helal olsun" dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesinin mazeret üretmemesi gerektiğini söyleyen Köse, "Alın size destek. Ankaralının sorunlarına çözüm. Onlar itfaiye için 40 milyon istediler biz 50 milyon verdik. Kimse mazeret üretmesin. Herkes işini yapsın" diye konuştu.

 

Ankara'da AK Parti ve MHP'nin oyuyla esnafa büyük destek ile ilgili etiketler Korona Koronavirüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.