Ankara’da ailesini katleden adam yakalanacağını anlayınca intihar etti

Ankara’da boşanma aşamasında olduğu eşi ile 1 kızını öldüren, diğer kızını da yaralayan Muammer Karabacak, olay sonrası Konya’ya kaçtı. Kaçarken polis ekipleriyle arasında kovalamaca başladı. Polislere yakalanacağını anlayan Karabacak, silahla intihar etti. İşte olayla ilgili detaylar…

Olay, 7 Ekim günü sabah 05.00 sıralarında Sincan ilçesine bağlı Gökçek Mahallesi Kaymak Sokak'taki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, Muammer Karabacak, boşanma aşamasında olduğu eşi ve kızlarının oturduğu eve balkon kapısının camını kırarak girdi. Muammer Karabacak, evde bulunan eşi Bahtınur (40), kızları N.K. (20) ve Havvanur'u (21) tabanca ve bıçakla yaralayıp kaçtı. Silah seslerini duyan site sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan anne ile kızları, hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan anne Bahtınur ile kızı Havvanur Karabacak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. N.K.'nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

KONYA'YA KAÇTI, YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ

Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan polis, Muammer Karabacak'ın kiralık otomobil ile Konya'ya kaçtığını belirledi. Çalışma kapsamında plakası tespit edilen otomobil, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince takibe alındı.

Konya'nın Cihanbeyli ilçesi girişinde durdurulan Karabacak, otomobilini geri sürerek kaçmaya çalıştı. Bir süre sonra otomobili durduran Karabacak, yakalanacağını anlayınca tabancayla intihar etti.

 

Ankara’da ailesini katleden adam yakalanacağını anlayınca intihar etti ile ilgili etiketler Ankara İntihar Yaralama cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.