Ankara'da A101, BİM, ŞOK marketler kapatılıyor mu?

Ankara'da Etimesgut Belediyesi tarafından alınan karar doğrultusunda ilçede bundan böyle A101, BİM ve ŞOK marketler için yeni bir karar alındığını duyurdu. Bu karara kısa bir zaman dilimi içerisinde Sincan, Keçiören, Çankaya, Mamak, Yenimahalle belediyelerinin de katılacağı iddia edildi.

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde Belediye Başkanı Enver Demirel, bundan böyle A101, BİM ve ŞOK marketler için yeni bir karar alınacağını söyledi. Meclis toplantısında bunu gündeme getiren Demirel, Etimesgut için gereken tüm çalışmaları başlattıklarını Ankara'da Sincan, Keçiören, Çankaya, Mamak, Yenimahalle Belediyeleri’nin de kısa zamanda kendilerine ayak uyduracağını dile getirdi.

Ankara'da A101, BİM, ŞOK marketler kapatılıyor mu?

A101, BİM ve ŞOK marketlerin küçük esnafı öldürür şekilde amaç dışında ürünler sattıklarını, elektrikli ev aletlerine varıncaya kadar indirime gittiklerini hatırlatarak bunun sakıncalı olduğundan bahsetti. Etimesgut'ta A101'in 62, BİM'in 69 ve Şok Market'in 55 şubesi bulunduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Enver Demirel, bu sayede küçük esnafı da ayakta tutabileceklerini hatırlattı.

Başlatılan bu yeni kampanyanın diğer belediyelere örnek olmasını söylediğini belirten Demirel her zaman vatandaşın yanında olacaklarının da altını çizmeden geçemedi.

Ankara'da A101, BİM, ŞOK marketler kapatılıyor mu? ile ilgili etiketler Ankara A101 BİM market şok
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.