Ankara'da 6 Şubat okullar tatil mi? Pazartesi Ankara Valiliği son dakika kar tatili

Meteoroloji’den gelen son dakika kar yağışı uyarları sonrasında öğrenciler Ankara'da 6 Şubat Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığını merak etmekte. 6 Şubat tarihi için Ankara Valiliği son dakika kar tatili haberleri yakından takip edilmekte.

Meteoroloji'den Ankara için son dakika kar yağışı uyarıları gelmeye devam ederken okullarda yarıyıl tatili de 6 Şubat Pazartesi günü sona eriyor. Öğrencilerde Salı gününe kadar devam edecek olan kar yağışı uyarılarının hemen ardından Ankara 6 Şubat kar tatili haberlerini bekliyor.

Yarıyıl tatilinin bitmesine az bir zaman kala bu seferde Meteoroloji'den Ankara için son dakika kar yağışı açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenci ise kar yağışı uyarıları sonrasında Ankara'da okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Bunun içinde Ankara Valiliği'nden gelecek olan son dakika kar tatili haberleri bekleniyor oldu.

Ankara son dakika kar tatili

Ankara'da 6 Şubat Okullar Tatil Mi?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamalarına göre; Ankara'da 5 Şubat Pazar gecesi etkisini gösterecek olan yoğun kar yağışları 6 Şubat Pazartesi ve 7 Şubat Salı günlerinde de tüm il ve ilçelerde de yoğun şekilde devam edecek. Yaklaşık 20 cm'ye ulaşması beklenen kar yağışları nedeniyle Ankara'da 6 Şubat Pazartesi günü okulların Ankara Valiliği tarafından tatil ilan edilmesi beklenmektedir.

Ancak şu ana kadar Ankara için 6 Şubat Pazartesi gününe ait okullarla ilgili kar tatili haberi bulunmamaktadır.

Ankara'da 6 Şubat okullar tatil mi? Pazartesi Ankara Valiliği son dakika kar tatili ile ilgili etiketler Ankara Okul Kar tatili Son dakika 6 Şubat Pazartesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.