Ankara Valisi'nin Twitter hesabı hacklendi

Ankara Valisi Ercan Topaca’nın Twitter hesabı hacklendi.

Ankara Valisi Ercan Topaca’nın Twitter hesabı hacklendi.

Topaca’nın hesabını ele geçiren hackerlar çeşitli paylaşımlar yaptı. Hackerler, “Hayır” tweetleri atarken Atatürk’ün çeşitli sözlerini ve fotoğraflarını da paylaştılar. Hackerler aynı zamanda İzmir Marşı’nın sözlerini de tweetlediler.

TELEFON NUMARALARI PAYLAŞILDI

Hackerler ayrıca başta Başbakan Binali Yıldırım ve Vali Topaca’nın olmak üzere eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın telefon numaralarını paylaştılar.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliğince, Ankara Valisi Ercan Topaca'nın Twitter hesabının ele geçirildiği, vatandaşların bu hesaptan yapılan paylaşımlara itibar etmemesi gerektiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Topaca'nın Twitter hesabının bugün saat 18.50 itibarıyla hacklendiği" belirtildi.

Bu konuda Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sorumluların tespitine ilişkin çalışmalar yürütüldüğü ifade edilen açıklamada, vatandaşların söz konusu paylaşımlara itibar etmemesi gerektiği kaydedildi.

Ankara Valisi'nin Twitter hesabı hacklendi ile ilgili etiketler Twitter ercan topaca hacker
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.