Ankara Valisi Şahin: Kısıtlama şu an gündemimizde değil

Koronavirüs vakalarının en yaygın olduğu il olan Ankara'da sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı sorusuna Vali Vasip Şahin, "Şu an sokağa çıkma yasağı gündemimizde değil" şeklinde yanıt verdi.

Koronavirüs vakalarının en yaygın olduğu il olan Ankara'da sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı sorusuna yanıt veren Vali Vasip Şahin, "Şu anda böyle bir şey gündemimizde değil. İnşallah durumu tersine çevireceğiz. Sokağa çıkma uygulaması zor bir durum. Kısıtlama olmadan da durumu tersine çevirmek mümkün. Önce tedbirleri uygulamaya koyacağız" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'da vakaların tırmanış eğiliminde olduğunu açıklamıştı. İstanbul'dan çok daha fazla vakanın bulunduğunu söyleyen Koca, kenttekileri tedbire davet etmişti.

 

Ankara Valisi Şahin: Kısıtlama şu an gündemimizde değil ile ilgili etiketler Ankara kovid-19 covid-19 sokağa çıkma kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.