Ankara Valisi Şahin hastaneye kaldırıldı

Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya taziye ziyaretinde bulunmak amacı ile İstanbul'a gelirken yolda rahatsızlandı. Şahin, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Şahin, durumunun düzelmesinin ardından yeniden İstanbul'a doğru yola çıktı. Ciddi bir durumun olmadığını belirten Şahin, "Herhalde yediğim bir şey dokundu" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu’nun vefat etmesi sonrasında taziye ziyareti için İstanbul’a gitmek için yola çıkan Ankara Valisi Vasip Şahin araçla ilerlerken rahatsızlandı. 

Bunun üzerine Vali Şahin, tedbir amaçlı olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara Valisi Şahin hastaneye kaldırıldı

Şahin, kontrollerinin ardından hastaneden taburcu edildi. Hastane başhekimi ve sağlık çalışanlarına teşekkür eden Vali Şahin basın mensuplarına İstanbul yolculuğuna devam edeceğini belirttikten sağlık durumu hakkında şu bilgileri verdi: 

“Zahmet ettiniz ama ciddi bir durum yok. Herhalde yediğim bir şey dokundu. Yoldan geçerken de hastaneye uğradım. Sağ olsun başhekimiz, hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız benimle yakından ilgilendi. Kontroller, tetkikler yapıldı ve tansiyonum ölçüldü. Şimdi tekrardan yolumuza devam edeceğiz inşallah. Ben tekrardan başhekimimize, hekimlerimize özellikle de Emniyet Müdürümüz ve Sayın Valimize ilgileri için çok çok teşekkür ediyorum” 

Ankara Valisi Şahin hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Vasip Şahin ankara valisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.