Ankara Valiliği'nden Mansur Yavaş'a saldırı açıklaması!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'a saldırı ihbarları üzerine çevresindeki güvenlik önlemlerinin artırıldığı, kendisinin de çelik yelek giymeye başladığına ilişkin haberler gündeme gelmişti. Ankara Valiliği konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'la ilgili saldırı ihbarları ve koruma sayısının artırılmasına ilişkin Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Çeşitli iletişim ve sosyal medya mecralarında 'Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mansur Yavaş'ın tehdit edildiği ve bu nedenle koruma tedbirlerinin artırıldığı' yönünde paylaşımlar yapıldığı görülmektedir. Söz konusu iddialarla ilgili olarak Güvenlik Birimlerimize yapılan herhangi bir müracaat, ihbar veya duyum bulunmamaktadır.
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin genel güvenlik tedbirleri ile adaylara yönelik gerekli tedbirler ilgili güvenlik birimleri tarafından alınmaktadır.” 

 

Ankara Valiliği'nden Mansur Yavaş'a saldırı açıklaması! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.