Ankara Valiliği'nden kuvvetli sağanak yağış uyarısı

Ankara dün sel felaketini yaşadı. Ankara Valiliği, 9 Haziran 2022 Perşembe günü için meteorolojik uyarıda bulundu. Açıklamada, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı bekirtikirlen, meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve yıldırımlar konusunda vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

Ankara Valiliği, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve ardından meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve yıldırımlar konusunda uyarıda bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, “Son meteorolojik değerlendirmelere göre; 9 Haziran Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren ilimizin kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve dolu yağışı beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

 

Ankara Valiliği'nden kuvvetli sağanak yağış uyarısı ile ilgili etiketler Ankara Ankara Valiliği kuvvetli yağış kuvvetli yağış uyarısı meteorolojik uyarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.