Ankara Valiliği son dakika! Yarın 5 Eylül Ankara sokağa çıkma yasağı var mı?

Ankara Valiliği son dakika sokağa çıkma yasağı! Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara’da hafta sonunda 5-6 Eylül 2020 tarihlerinde sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı konusunda bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki, Ankara’da yarın 5 Eylül Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı? İşte detaylar…

Ankara Valiliği son dakika sokağa çıkma yasağı gündemde yer aldı. Ankara Valisi Vasip Şahin, artan koronavirüs vakaları sonrasında yarın 5 Eylül Cumartesi ve hafta sonu 6 Eylül Pazar günlerinde Ankara’da sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

ANKARA YARIN 5 EYLÜL SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI? SON DAKİKA

Ankara Valiliği son dakika açıklamasıyla vatandaşlara bir kez daha bilgi verdi. Ankara Valisi Vasip Şahin açıklamasında, "Ankara'da şu anda sokağa çıkma kısıtlaması gündemimizde yok" dedi.

Son gelen bilgiler doğrultusunda ise havaların soğumaya başlayacağı günlerde koronavirüs vakalarının artmaması için bir dizi önlemler alınabileceği kaydedildi. Son yapılan toplantılarda ilköğretimin açık olması, kronik hastalığı olan çocukların uzaktan eğitim alması ve 8 ile 12. sınıfların okula gitmesine sıcak bakıldığı ancak şu an için üniversitelerin açılmasının mümkün olmayacağı iddia edildi.

Ankara Valiliği son dakika! Yarın 5 Eylül Ankara sokağa çıkma yasağı var mı? ile ilgili etiketler Ankara Ankara Valiliği sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.