Ankara Valiliği saat vererek uyardı: Kuvvetli yağış bekleniyor

Geçen hafta kuvvetli yağışın etkisi aldında kalan Ankara için yeni bir uyarı geldi. Ankara Valiliği, öğleden sonra kuvvetli yağış beklendiğini belirterek vatandaşları uyardı.

Geçtiğimiz hafta kuvvetli yağışla birlikte yağmur sularına teslim olan Ankara'da sokaklar göle dönmüştü. Ankaralıların günlük hayatını olumsuz etkileyen yağışların ardından geriye suların sürüklediği çöpler kalmıştı.

Ankara Valiliği, benzer bir yağışın meydana geleceğine dair bilgilendirme yaptı. Twitter'dan yapılan açıklamada, yarın öğle saatlerinin ardından kenti gök gürültülü sağanak yağışların teslim alacağı belirtildi.

Valiliğin açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

"Meteorolojik Uyarı! Yarın öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak yağışların güney ve batı ilçelerde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Ankara Valiliği saat vererek uyardı: Kuvvetli yağış bekleniyor ile ilgili etiketler Ankara Yağış Uyarı Ankara Valiliği
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.