Ankara Sincan'da fabrika yangını! Müdahale sürüyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde metal boru fabrikasında yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sincan ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nde bir metal boru fabrikasında belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Fabrikadaki işçilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Alevlerin kısa sürede fabrikayı sarmasıyla içeride bulunan işçiler tedbir amaçlı tahliye edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınırken, itfaiye ekiplerince soğutma çalışması başlatıldı. Fabrika içerisinde çıkan yangının erken farkına varılıp müdahale edilmesi ve içerideki işçilerin hızlı bir şekilde tahliye edilmesi olası bir facianın önüne geçti.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Ankara Sincan'da fabrika yangını! Müdahale sürüyor ile ilgili etiketler Ankara Sincan yangın Fabrika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.