Ankara Sincan TOKİ kura sonuçları isim listesi! Sorgulama ekranı! Kura çekimi sonuçları 2020!

Ankara Sincan TOKİ kura sonuçları isim listesi! TOKİ Ankara Sincan kura sonuçları TOKİ projesine başvuru yapan vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılmaya devam ediliyor. TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında dar gelirli vatandaşlar ev sahibi yapmaktadır. Diğer illerde gerçekleşen kura çekilişi ile 6 bin 767 kişi konut sahibi oldu. İşte, Ankara Sincan TOKİ kura sonuçları isim listesi! Sorgulama ekranı! Kura çekimi sonuçları 2020! Detaylar haberimizde...

Ankara Sincan TOKİ kura sonuçları isim listesi! Aksaray TOKİ kura çekilişi ile 100 bin sosyal konut sahiplendirme süreci devam ediyor. Şu ana kadar diğer illerde gerçekleşen kura çekilişi ile 6 bin 767 kişinin konut sahibi olduğu TOKİ kura çekilişi, 9'inci gününde Ankara Sincan ile devam edecek. Konya,İzmir, Muğla, Kayser, Aksaray TOKİ kura çekilişlerinin ardından sıra TOKİ Ankara Sincan kura çekilişine geldi. İşte, Ankara Sincan TOKİ kura sonuçları isim listesi! Sorgulama ekranı! Kura çekimi sonuçları 2020! Detaylar haberimizde...

toki istanbul sonuçları 2020 ile ilgili görsel sonucu

TOKİ ANKARA SİNCAN KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Ankara Sincan kura sonuçları henüz açıklanmadı. Açıklandıktan sonra isim listesi, TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden ve e-Devlet üzerinden erişime açılacak.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NASIL GERİ ALINACAK?

TOKİ'nin inşa ettiği konutlar için, noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda hak sahibi olamayan kişilere başvuru bedelleri iade ediliyor.

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T.Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecek.

Ücretler, dekontlar ve kimlik belgeleri ile başvuruda bulunulması halinde geri ödenecek.

ANKARA TOKİ KURALARI SAAT KAÇTA?

Ankara’da kura heyecanı başlıyor, Sincan Saraycık 2300 konut (2+1) için kura çekimi 6 Mart Cuma günü saat 10.00’da başlayacak. 2+1 konutların kura çekiminin tamamlanmasının ardından Sincan Saraycık 2300 konut (3+1) için kura çekimi ise yine aynı gün saat 14.00’te yapılacak.

 

Ankara Sincan TOKİ kura sonuçları isim listesi! Sorgulama ekranı! Kura çekimi sonuçları 2020! ile ilgili etiketler Ankara TOKİ 6 Mart Sincan 2020 kura çekiliş sonuçları kura çekimi ne zaman kura çekimi toki kura sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.