Ankara Pakistan Başbakanı Şerif'i ağırlıyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'i resmi törenle karşıladı. Töreninin ardından liderler, baş başa ve heyetler arası görüşmeye geçti. Liderler, görüşmelerin ardından anlaşmaların imza törenine katılacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şerif'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ana giriş kapısında karşıladı. Karşılama töreninde, 21 pare top atışı eşliğinde iki ülkenin milli marşları çalındı. Şerif, tören kıtasını Türkçe "Merhaba asker" diyerek selamladı. Heyetlerini birbirine takdim eden Erdoğan ve Şerif, merdivenlerde Türkiye ve Pakistan bayrakları önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ankara Pakistan Başbakanı Şerif'i ağırlıyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı

LİDERLER GÖRÜŞMESİNİN ARDINDAN ANLAŞMALARIN İMZA TÖRENİ YAPILACAK

Karşılama töreninin ardından liderler, baş başa ve heyetler arası görüşmeye geçti. Liderler, görüşmelerin ardından anlaşmaların imza törenine katılacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Ankara Pakistan Başbakanı Şerif'i ağırlıyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı - Resim : 2

TÖRENE BAKANLAR DA KATILDI

Törende Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile Ankara Valisi Vasip Şahin de yer aldı.

Ankara Pakistan Başbakanı Şerif'i ağırlıyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı - Resim : 3

DHA

Ankara Pakistan Başbakanı Şerif'i ağırlıyor... Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Cumhurbaşkan Erdoğan Pakistan Başbakanı şahbaz şerif
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.