Ankara Niğde arası kaç km? Ankara Niğde Otoyolu güzergahı!

Açılışı gerçekleştirilen Ankara Niğde Otoyolu’nun güzergahı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Ankara Niğde arası kaç km? İşte Ankara Niğde Otoyolu güzergahı…

Ankara Niğde Otoyolu açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştiriliyor. Tamamlanan kısımların bugünden itibaren açılmasından sonra Ankara Niğde Otoyolu güzergahı da kesinlik kazanmış olacak.

ANKARA NİĞDE ARASI KAÇ KM?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan Ankara- Niğde otoyolu, Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz ulaşım gerçekleştirecek. Şu an için Ankara-Acıkuyu Kavşağı arasındaki 1. kesim ile Alayhan-Gölcük arasındaki 3. kesimlerin açılışı yapıldı.

NİĞDE ANKARA OTOYOL GÜZERGAHI

Edirne'den Şanlıurfa'ya, yaklaşık bin 300 kilometrelik bir otoyol aksının eksik kalan kısmı açıldı. Ankara-Niğde Açılışı yapılan otoyolun 1. ve 3. kesimleri sırayla 119 kilometre ve 3. kesimi ise 59 kilometreden oluşuyor. Ana gövdesi 275 kilometre olan yolun, bağlantı yollarıyla 330 kilometreye ulaştığı belirtildi.

Proje güzergâhı Ankara ili Gölbaşı, Bala, Şereflikoçhisar, Evren İlçeleri; Konya ili Kulu ilçesi; Kırşehir ili Merkez ilçesi; Aksaray ili Ortaköy, Sarıyahşi, Gülağaç, Ağaçören, Merkez ilçeleri; Nevşehir ili Acıgöl, Derinkuyu ilçeleri ve Niğde ili Merkez ilçesi sınırları içerisinden geçiyor.

Ankara Niğde arası kaç km? Ankara Niğde Otoyolu güzergahı! ile ilgili etiketler Ankara Niğde ankara niğde otoyolu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.