Ankara metrosunda FETÖ propagandası! Mete Yarar ve Nedim Şener'den tepki: Kimse defol pis FETÖ'cü diyemiyor!

İki usta isim, SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı Nedim Şener'in gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğu "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında yayında...

Mete Yarar ve Nedim Şener bu bölümde, FETÖ'cülerin Ankara metrosunda yönetimden izin aldıklarını iddia ederek yaptıkları FETÖ propagandasını konuştu. Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntüleri değerlendiren ikili, FETÖ'nün kara propaganda yöntemleri ve yalan mekanizmasına dikkat çekerken, "Adamlar metroda açık açık propaganda yapıyor, kimse de defol pis FETÖ'cü diyemiyor. Siz o çocuklarınızı devlete değil, FETÖ'ye teslim ettiniz" ifadelerini kullandı.

FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI TARTIŞMASI

MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ'nün siyasi ayağıyla ilgili açıklamalarının da konuşulduğu programda, tartışmaların geldiği nokta değerlendirildi.

"Memleket Aşkına"nın yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yanında...

 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Ankara metrosunda FETÖ propagandası! Mete Yarar ve Nedim Şener'den tepki: Kimse defol pis FETÖ'cü diyemiyor! ile ilgili etiketler Ankara MHP Devlet Bahçeli SuperHaber Cumhurbaşkanı Erdoğan YouTube Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına FETÖ propaganda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.