Ankara Metaverse evrenine dahil oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkenti Metaverse evrenine dahil edecek test programına başladıklarını açıkladı.

Teknoloji dünyasının son dönemde en çok konuşulan konusu şüphesiz Metaverse evreni oldu. Bu rüzgara son olarak Başkent Ankara katıldı. ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'yı sanal evren Metaverse'e dahil edecek test programına dahil olduklarını açıkladı.

Yavaş, Twitter üzerinden konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Ankara'mız; Los Angeles, Bari ve Helsinki'den sonra Metaverse'un açık ve birlikte kullanılır olması için standartlar geliştiren Open Ar Cloud Association'un 4. test şehri oldu. BLD 4.0 vizyonumuzla Metaverse entegrasyonunu tamamlayacak, icraatlarımızla orada da olacağız.”

Ankara, fiziksel ve dijital dünyayı birbirine bağlamak için açık ve birlikte çalışabilir uzamsal bilgi işlem teknolojileri temelli standartların geliştirilmesi amacıyla bulut çözümleri sunan Open Ar Cloud Association’ın test şehirleri arasında yerini aldı.

Open Ar Cloud platformunda Ankara ile birlikte şu an itibariyle Los Angeles (ABD), Bari (İtalya) ve Helsinki (Finlandiya) şehirleri bulunuyor.

Ankara Metaverse evrenine dahil oldu! ile ilgili etiketler Ankara Mansur Yavaş metaverse
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.