Ankara Kuşu adlı hesap sahibi Oktay Yaşar'ın kişi ve kurumlardan para kopardığı iddiası gündeme bomba gibi düştü

Ankara Kuşu adlı twitter hesabını yöneten Oktay Yaşar adlı kişinin şantajla kişi ve kurumlardan para kopardığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hizmet- İş ve Hak- İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın Oktay Yaşar'ın şantajları sonrasında 50 bin Euro para ödediği ortaya çıktı.

Twitter'da Ankara Kuşu olarak bilinen hesabın sahibi Oktay Yaşar'ın adı yeni skandallar ile gündeme geldi.

Son olarak adı usulsüzlüklere karışan Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi rektörü Ünsal Ban ile bir araya gelen ve gözaltına alınan Oktay Yaşar'ın şantajla para gasp ettiği ortaya çıktı. 

50 BİN EURO PARA ÖDENDİ

Hizmet- İş Sendikası’nın 14’üncü Olağan Genel Kurulu öncesinde adaylığını açıklayan Sendika Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, Hizmet- İş ve Hak- İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın Twitter’daki Ankara Kuşu hesabına para ödediğini iddia ederek, “Bütün itirazlarımıza rağmen Sayın Genel Başkanımızın talebi ile yönetim kurulundan Ankara Kuşu hesabına 50 bin Euro (912 bin TL) para ödendi” dedi.

Hizmet- İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz, sendikanın yapılacak 14’üncü Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa aday olacağını açıkladı. Bugün Ankara’da bir otelde toplantı düzenleyen Hüseyin Öz; Hizmet- İş ve Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan hakkında bir iddiayı gündeme getirdi.

Öz, şunları söyledi:

“Hakkımda yazı yazıyor, kim bu Ankara Kuşu. Twitter mafyası, sosyal medya mafyası. Önüne gelen herkesin üstüne çöken ve ondan para alan ve infaz eden. Nasıl oldu da benim hakkımda yazdı bu Ankara Kuşu? Söylemek istiyorum, bugün artık bunun gizlenecek bir tarafı yok. Bütün itirazlarımıza rağmen Sayın Genel Başkanımızın talebi ile yönetim kurulundan Ankara Kuşu hesabına 50 bin Euro para ödendi. Peki niye ödendi diye sordum o yönetim kurulunda. İtirazlarıma rağmen ödendi. İtiraz eden bir kişi daha oldu o yönetim kurulunda. Niye ödendi bu para. İnsan Twitter infazcısına neden para öder? Eğer bir açığın varsa kendi hesabından vereceksin, eğer bir sorunun varsa kendi imkanlarınla çözeceksin. Ama anladım ki Ankara Kuşu üzerinden bize de operasyon yapılacakmış, biz de terbiye edilecekmişiz.”

ŞAMİL TAYYAR İFŞALADI

AK Parti MKYK üyesi ve eskş milletvekili Şamil Tayyar'ın sosyal medyada ifşaladığı şantaj olayında ilginç detaylar yer aldı. 

Ankara Kuşu adlı hesap sahibi Oktay Yaşar'ın kişi ve kurumlardan para kopardığı iddiası gündeme bomba gibi düştü

Şamil Tayyar, Ankara Kuşu adlı hesabı yöneten Oktay Yaşar'ın bu şantajını ifşalayarak suç duyurusu çağrısında bulundu. 

 

 

 

Ankara Kuşu adlı hesap sahibi Oktay Yaşar'ın kişi ve kurumlardan para kopardığı iddiası gündeme bomba gibi düştü ile ilgili etiketler Şantaj Para Hizmet- İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öz ankara kuşu ünsal ban Oktay Yaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.