Ankara kulislerinde yeni iddia: Tansu Çiller siyasete dönmekten vazgeçti

Eski Başbakan ve DYP lideri Tansu Çiller'in yeni bir parti hazırlığında olduğu ve siyasete yeniden döneceği iddia edilmişti. Ancak Ankara kulislerinde yer alan söylemlere göre, Çiller siyasete dönme planını erteledi.

Eski Başbakan Tansu Çiller'in birsüre önce siyasete geri döneceği iddiaları Ankara kulislerinde yer aldı. Çiller'in kendi partisini kurma hazırlığında olduğu söylentiler arasındaydı.

Bu iddalar cevap bulmazken Halk TV yazarı İsmail Saymaz, köşesinde Çiller'in bu kararının askıya aldığını yazdı.  

Saymaz, bugünkü yazısında konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

"Eski Başbakan ve DYP lideri Tansu Çiller, geçen aylarda bir merkez sağ parti kurmak için arkadaşlarıyla temasa geçmiş ve bir dizi görüşme gerçekleştirmişti. Ancak öğrendiğim kadarıyla, halkta yeterli karşılık bulmayacağını düşündüğü için parti girişimini şimdilik askıya aldı. Çiller'in parti hazırlığını yürüten isimlerden Ömer Bilgin de bir süredir telefonları yanıtsız bırakıyor."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Ankara kulislerinde yeni iddia: Tansu Çiller siyasete dönmekten vazgeçti ile ilgili etiketler Tansu Çiller İsmail Saymaz Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.