Ankara karla mücadele ederken Mansur Yavaş da et lokantasındaymış

İstanbul kara batmışken, balıkçıda İngiliz Büyükelçi Dominick Chilcott ile yemek yiyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eleştiriler halen sürerken, Ankara'nın etkili kar yağışı aldığı gece Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş'ın da et lokantasında olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'daki yoğun kar yağışı sebebiyle şehirde hayat durma noktasına gelirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ile balıkçıda yemek yemişti. Eleştirilerin odağına oturan İmamoğlu'ndan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da benzer bir haber geldi.

Ankara'da yoğun kar yağışının etkili olduğu 30 Ocak Pazar gecesi Mansur Yavaş'ın da et lokantasında olduğu işletme sahibinin paylaşımı ortaya çıktı.

Ankara karla mücadele ederken Mansur Yavaş da et lokantasındaymış

Yavaş'ın, kentte karla mücadele mesaisinin sürdüğü sırada Çankaya'da bir et lokantasında olduğunu doğrulayan fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan lokanta sahibi, "Başkanımız sürpriz bir şekilde bizleri onurlandırdı, şereflendirdi. Kendisine sonsuz teşekkürler." notunu düştü.

 

Ankara karla mücadele ederken Mansur Yavaş da et lokantasındaymış ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ankara kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.