Ankara derbisinde 3 puan Gençlerbirliği'nin...

İki Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, Yenikent Osmanlı Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Gençlerbirliği 1-0 kazanarak ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Osmanlıspor ve Gençlerbirliği ilk yarıda gol bulamayınca taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

Maçtaki tek gol 60. dakikada Gençlerbirliği'nde Bekir Yılmaz'dan geldi. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca kırmızı-karalar maçı tek golle kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Maçta 37. ve 46. dakikalarda sarı kart gören Gençlerbirliği futbolcusu Stephane Sessegnon, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Osmanlıspor'da ise 37. ve 87. dakikalarda sarı kart gören Hasan Kılıç, takımını 10 kişi bıraktı.

Bu skorla Gençlerbirliği, TFF 1.Lig'de ilk 4 maçı kayıpsız kapatarak 12 puanın sahibi oldu ve liderlik koltuğundaki yerini korudu. Osmanlıspor ise 3 puanda kaldı.

Ligde gelecek hafta Gençlerbirliği evinde Elazığspor'u ağırlayacak. Osmanlıspor ise Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olacak.

Ankara derbisinde 3 puan Gençlerbirliği'nin... ile ilgili etiketler Osmanlıspor Gençlerbirliği canlı izle maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.