Ankara Demirspor Kocaelispor Play Off çeyrek final ilk maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 2. Lig Beyaz Grup Play Off çeyrek final ilk maçında Kocaelispor deplasmanda Ankara Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Ankara Demirspor Kocaelispor maçının ne zaman oynanacağını merak ediyor. Peki, Ankara Demirspor Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig’e kalacak son takımı belirleyecek olan TFF 2. Lig Play Off maçlarında heyecan başlıyor. TFF 2. Lig Beyaz Grupta sezonu 3. sırada tamamlayan Kocaelispor, Play Off çeyrek final ilk maçında sezonu 4. sırada tamamlayan Ankara Demirspor’a konuk oluyor.

12 Mayıs 2021 Çarşamba günü TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda oynanacak Ankara Demirspor Kocaelispor maçı Misli.com web tv kanalından canlı yayınlanacak.

İki takım tarihlerinde 11. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 10 maçın 4’ünü Ankara Demirspor kazanırken 3 maçta ise Kocaelispor galip gelmeyi başardı. Bu sezon her iki takım arasında oynanan maçları Kocaelispor 3-1 ve 3-0’lık skorlarla kazanmasını bildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grubu Kocaelispor 68 puanla 3. sırada tamamlarken Ankara Demirspor ise topladığı 65 puanla 4. sırada bitirebildi.

Tarih: 12 Mayıs 2021 Çarşamba
Saat: 16.00
Yayın: Misli.com web tv

 

Ankara Demirspor Kocaelispor Play Off çeyrek final ilk maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Ankara Demirspor kocaelispor
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.